2011. szeptember 2., péntek

Unalmas hétköznapok és mozgalmas hétvégék

Ismét megérett az idő egy hosszú bejegyzés írásához.



Össze-vissza, mert így jönnek az emlékek. Volt sok búcsúvacsora, sokan elmentek és nem is jönnek vissza. A német barátnőm, akivel futni jártam, már Svédországban van és ott csinál egy következő képzést. Egy német srác már dolgozik Németországban (ők nem masteresek, eggyel alattunk jártak). Többiek egy része még itt, de sokan a saját országukban írják a szakdogájukat. 
búcsúvacsi

a ruhákon látszik, hogy mi a megfelelő viselet egy nyári estén

Sütöttem is sokat, legszebb emlék ez a torta, de volt itt töltött cukkini (vegetáriánus barátnak), borsófőzelék, csirkés pite...minden szívet melengető kaja megsütésre került, ugyanis az elmúlt hónapban általában 17 fok volt és esett az eső. Szép kis nyár:)

Amúgy a program az itthon pushadás és a szakdogához olvasás/szakdoga írása. De azért a hétvégékre felfüggesztem és igyekszünk mindenfélét belesűríteni abba a két napba. A teljesség igénye nélkül...

Voltunk krikettmeccsen....hát. Mike nagypapája anno az angol válogatottnak játszott, és még mindig benne van a buliban szóval ő szerzett nekünk jegyeket. A krikett egy nagyon hosszú sport. Az esemény végére (6 óra) már megértettem minden szabályt. Igazából hasonló mint a baseball, csak angol módra....



Izgi. Mivel a meccs helyszínére elég körülményes lett volna vonattal eljutni, kocsit béreltünk a hétvégére (egy baráti házaspárral mentünk a meccsre szóval így még anyagilag is sokkal jobban megérte.) Én nem vezethettem, mert 25 év alatti vagyok és drága lett volna a plusz biztosítás rá, így Mike volt a sofőr. A hétvége másik napján a környéken furikáztunk, elmentünk olyan helyekre ahova busszal/vonattal nehéz eljutni, így kötöttünk ki Ryeban is, ami egy régi-régi kisváros a tengerparton.
kicsi kocsink

countryside

Rye

Rye

Rye

homokos tengerpart:D 

Voltunk Londonban is, esett az eső, persze, de amíg esett bemenekültünk a Sealife centerbe vagy mibe, ahol lehet szép halakat nézni (nekem már hónapok óta az a vágyam, hogy elmenjünk oda, és végre sikerült:) ) Nagyon jól éreztünk magunkat!!! És délutánra az idő is megjavult (=csak szemerkélt, nem zuhogott) úgyhogy sétáltunk sokat, el is fáradtunk, de nagyon jó volt.





röfiii...ja nem is mangalica!!! 

visszaszámláló az Olimpiáig
Össze-vissza képek:

Ez a kedvenc pubunk!! The Dolphin. Hivatalosan is ez a hamburgerező helyünk (bár nem hiszem, hogy lehet hamburgernek hívni azt, ami ciabatta között van és friss, vinaigrettes saláta jön mellé...ez a kedvenc ciabattás-húspogácsás helyünk!!)


Következő képeken a fiúk (Mike és Cosmo) elfoglaltsága mialatt én a szakdogámat írtam egyik este...

Egy kivételes pillanat amikor (még) nem esik az eső és a városháza szép.
 És a várva várt pillanat. Bizony, golfozom!!! És van videó is róla, ahogy betalálok a lyukba (jó messziről meg jól csinálva meg minden). Csak az a baj, hogy a fényképezőgépem valami ismeretlen formátumba oldja meg a videó felvételt amit semmivel nem lehet szerkeszteni. (Fanni, át lehet állítani avi-ra vagy valami??) Jó, tudom hogy így senki nem fogja elhinni, de tényleg egész jól megy!! Ezzel az ütővel. Amikor repülni kell a labdának magasra-messzire, akkor még mindig inkább a földet találom el...

Hát most ennyi. Csók!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése